Strikkeri,Hekleri & Fanteri :D


tirsdag 6. april 2010

Lille dukke Lise...

har fått seg en omslagstrøye!
det hele begynnte med en strikke feil... påskeferie og slapp av modus førte til feil pinne nr. Det skulle egentlig bli en vest i til en liten nyfødt, men etter noen cm fant jeg ut at dette så da ekstremt lite ut! ..sjekket pinnene å joda.. de var for små.. Jeg orket ikke taaanken på å rekke oppigjen, så lot det ligge litt i strikke korga og begynnte på ny vest med rette pinner. Med tankene på den lille strikke lappen i korga kom det "vipps" en ide! jeg gjør det om til noe til dukka til lillemor, den trenger jo også klær ;)
Så da tippet jeg meg litt frem her å der, reknet litt sån ca hit å dit, og "vipps" det ble en omslagstrøye! :) fornøyd med det og heklet en liten pynte kant rundt, burde vel egentlig hatt en mindre nål,men det var ikke å oppdrive der og da. og å vente..nei det går ikke! så slik ble den :)
Utgangs punktet er da denne vesten som er strikket flere ganger fra Myk Start.
Strikket i alpakka, på pinne nr 2,5 .
Valgte denne gangen å kun strikke i riller, og strikket frem og tilbake. Enkelt å greit! Tok ikke så lange tida heller, så skal ikke se vekk i fra at Lille Dukke Lise får seg flere slike :) Kanskje hun kan få seg en bukse som kan passe til også... det kunne hun trenge. Men har en del strikk som ligger å skriker i korga for å bli ferdig.. så vi får se når det blir :)


(glemte jo å nevne at hu fikk seg ett hekla pannebånd med blomst da, som matcher til denne trøya :) men det ser dere jo :)

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Den var jo kjempesøt, hvilken vest er det i boka - hm, kan ikke huske å ha sett en så fin liten vest:D

MinVinterverden/Laila Johanne sa...

Så søt vest dokko fekk då! :)
Den huo di va knalltøff!!

Du e flink... Kan du senda litt inspirasjon og ikkje minst TÅLMODIGHET min vei? :p