Strikkeri,Hekleri & Fanteri :D


fredag 19. november 2010

En DINOSAUR!jah,en heklet dinosaur lue! Eldstemann har bestemt fargene selv :) Mamma`n ville egentlig ha en farge på taggene,men min søte gutt ville ha fler! og såklart skal han få det da!! :) Jeg heklet denne i går kveld,og han skulle ha den ferdig til i dag,så han kunne gå med den i barnehagen.. jaja,det ble en litt lang kveld,men jeg klarte å oppfylle ønsket hans. Han fikk den når  vi stod opp i dag, og han ble sååå glad! det varma mamma hjertet mitt,og en så glede av å se han så glad! Go gutten min! :) 


Den er heklet i gjestdal bomull sport og med heklekrok nr 4.


Nå skal jeg se hva jeg skal lage i kveld,mellomste mann har også lagt inn ønske,så enten blir det en dinosaur i kveld også,eller...votter..
Og mens jeg nevner votter..kan jeg jo vise de jeg strikka til eldstemann. Helt enkle,strikka i Ida garn og pinner nr 2,5 og 3 .  Desse er ment til barnehage bruk,noen en ikke trenger være så redd for. De er myke og gode! Har tenkt å sy noe på de,men har ikke helt funnet ut av hva enda :) så vi får se om det blir noe av.. hehe :))


Nå runder jeg av,skal kose meg med å kikke i oppskrifter og Xfactor! 
Ønsker dere alle en strålende flott fredagskveld og en riktig god helg! :)

7 kommentarer:

Miriam sa...

Kuleste lua jeg har sett! :)

Litefrø sa...

Så herlig lue!! Skikkelig kreativ strikk!

monica sa...

denne lua var jo bare helt rå :)

skikkelig stilig :)

Marianne sa...

Knall stilig lua då :)
Er veldig imponert over det du klare trylla fram altså :)

Rebekka sa...

RÅÅÅ! :D

bettand sa...

Digga den lua. Skulle gjerne hatt en sånn til hver av snuppene mine jeg:)

Stinius sa...

Tusen takk for SUPERKOSELIG kommentar i bloggen min! Du er jo bare skjønn.

Den lua var bare kanonkul. Kunne ønske jeg kunne hekle ja... Men det får bli en gang jeg har så mye tid til overs at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. Lurer på når det måtte bli.