Strikkeri,Hekleri & Fanteri :D


mandag 2. april 2012

Luer meg her å der.. :)


Måtte bare  strikke en Coca-Cola lue! bare måtte :) denne er hentet inspirasjon på nette, men med noen endringen i mønsteret,farger og helt annen fasong.
Den var veldig kjekk å strikke,men ikke noe Tv-titting..det måtte være full konsentrasjon 8)
Den er strikket i 100% ull, på pinner 3,5 & 4.en liten gave :)

En påskelue måtte til, nr2 er på pinnene :)
Dette blir gaver til to turglade , så nå håper jeg de faller i smak. Siste  innspurt nå på lue nr2, den skal nemlig leveres i morgen. Så.. ! hipp hipp! her må pinnene gå.. :)
Den er strikket i 100% ull.  Inspirert av alle luene på nett,men endet opp med litt andre maske antall og annen felling.
Selv er jeg veldig fornøyd :DMarius! en bursdags gave til min lille kusine som har fyllt 3år!
Hipp hipp! :D
strikket i 100%ull på pinner 3 & 3,5
Brun,hvit & råååsa :)


Skulle egentlig legge ut bilder av en "drøss" Mariusluer..men det er noe her som ikke samarbeider helt med meg..og tolmodigheten strekker ikke til nå.. så det får bli en annen dag ;)
Ønsker dere alle en Riktig God Påske!! :)
-Strikkofantusen Ane Victoria-

2 kommentarer:

jannestingogtang sa...

Så kule luer du lager :)

Unknown sa...

Hei! Jeg ble veldig facinert av kvikk lunsj luen du hadde strikket. Jeg har funnet oppskrift på den på en annen blogg men syntes du hadde fått til alt på en bedre og annerledes måte med flott felling og tydligere mønster. Jeg lurte på om det var mulig å få DIN oppskrift på den luen? :) Det hadde jeg virkelig satt pris på! Hilsen Ina Mikkelsen, fersk strikke-entusiast :)