Strikkeri,Hekleri & Fanteri :D


tirsdag 2. mars 2010

Hverdags kjolen til lillemor..er ferdig! har vel egentlig ikke nevnt at jeg strikka kjole..
det har seg sån at teppet til den lille prinsessa er ferdig, meen så fant jeg ut at jeg skulle strikke en blonde til dette teppet,så det begynnte jeg med, men ble så utrooolig lei det samme hele tiden,åsså skal den jo være liiitt lang da.. så da tok jeg en pause i den,så fredagen satte jeg igang me kjolen. Som dere sikkert ser der den jo ganske lik den vesten jeg allerede har strikka til lillemor, så enkelt å greit er det at de er samme oppskrifta, men! jeg tok min egen lille vri da jeg skulle strikke den som kjole. tok vrangbord i livet og økte dobbelt så masse som det stod jeg skulle. Den er strikket i tynn alpakka på pinne nr3. så det gikk ganske radigt :)
Nå skal vi opp til min mor en liten tur, så nå skal lillemor få prøve kjolen på! :) gleder meg, og håper så innderlig den passer!! :)
Kommer nok noen bilder senere av teppet og lillemor i den nye kjolen sin :)                        

3 kommentarer:

Maya sa...

Det var en helt nyyydelig kjole!! Heldige frøkna :)

hunnyz_cash sa...

For en flott kjole! Likte at du strikket riller litt nedover på selve "kjolen" og. Har strikket den som vest selv - ble utrolig flott og god. :)

SV: Pupper ja - hadde vært koselig å høre litt fra ei som har gjort det selv - kanskje du vil sende meg en mail til elisabeth-vesth@hotmail.com - det jeg lurer mest på er smertene i ettertid, ikke redd for vondter, men redd for at jeg skal bli overrasket over hvor vondt det er. Vær ærlig - er det jævlig vondt!?;) Bare så jeg vet hva jeg har i vente.
Det blir 310ml, runde implantatr :)

Jeanett sa...

For en flott kjole! Må si meg enig med Maya om at frøkna er heldig :)